Zlodej ukradol z družstva štvorkolku. Po hádke dostala starenka vidlami po chrbte. Železničná nehoda a všeobecné ohrozenie

18.09.2011 Celý región

Zlodej ukradol z družstva štvorkolku:
Na policajnú linku včera oznámil 33 ročný muž bytom Ruská Nová Ves, okres Prešov, krádež štvorkolky. Neznámy páchateľ v dobe od 1.8.2011 do 15.9.2011 v Prešove na Ulici Zlatobanskej z areálu družstva ukradol spod neuzamknutého prístrešku vedľa dielne štvorkolku značky Honda Fore Man, 4 ks rezervných kolies s diskami a náhradné nové diely. Taktiež ukradol 2 ks miešačiek, ktoré sa nachádzali vonku pri vchode do dielne. Krádežou vecí vznikla škoda v celkovej hodnote 2000,-EUR. Poverený príslušník začal trestné stíhanie pre prečin krádeže.

Po hádke dostala starenka vidlami po chrbte:
Sninskí policajti včera vzniesli obvinenie 67 ročnej žene, bytom Snina z prečinu ublíženia na zdraví. Obvinená dôchodkyňa dňa 01.06.2011 v čase okolo 15.00 hod. v obci Šmigovec na svojom pozemku spaľovala trávu. Následne po vzájomnom nedorozumení s 83 ročnou dôchodkyňou, jej tá vošla na pozemok s vedrom vody v úmysle uhasiť oheň. Obvinená dôchodkyňa s vidlami, ktoré držala v rukách s drevenou násadou udrela poškodenú 4 krát po chrbte. Svojím konaním spôsobila 83 ročnej dôchodkyni zranenie a to pomliaždenie ľavého ramenného pletenca ťažšieho stupňa s dobou liečenia v trvaní 10 až 14 dní.
 
Železničná nehoda a všeobecné ohrozenie:
Včera (15.9.2011) v čase okolo 19:30 h došlo pri prešovskej železničnej stanici k zrážke dvoch vlakov.
Osobný vlak Humenné - Prešov pri vchádzaní na železničnú stanicu pred vchodovým návestidlom prešiel na návesť \"STOJ\". V tom čase však po koľaji zo smeru od Plavča prichádzal rušeň, ktorý mal už postavenú vlakovú cestu na koľaj č. 3 v železničnej stanici. Následkom toho došlo na koľajovom rozvetvení k vzájomnému stretu rušňa prichádzajúceho od Plavča a jedného z vozňov osobného vlaku prichádzajúceho od Humenného. Pri zrážke sa nikto nezranil, avšak vozeň aj rušeň sa vykoľajili. Dychová skúška na alkohol bola u oboch rušňovodičov negatívna. Škoda zatiaľ nie je známa, bude vyčíslená dodatočne po vykonaných opravách. Z dôvodu nehody bola vlaková doprava prerušená do 02:40 h. Zrážku vlakov vyšetruje železničná polícia ako prečin všeobecného ohrozenia. 
 

Vyberte región